Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ

Σε αυτό το περιβάλλον, λοιπόν, ο άνθρωπος μας κατάφερε να επιβιώσει και να πάρει γρήγορα εξιτήριο αφού όλοι οι γιατροί έλεγαν ότι ήταν καλά!

Εξιτήριο, στο οποίο αντέδρασε η «κυρία» σύζυγος (έβριζε μαινόμενη τους γιατρούς), η κυρία η οποία είχε επενδύσει πολλά συμφέροντα της στην σκευωρία της αυτή, όπως να του φάει το σπίτι, να του φάει και τη σύνταξη του καλού μας αυτού ανθρώπου!!!..

Αλλά ας μη πούμε τι έφαγε τελικά…



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ:

«κάτι πηγαίνει άσχημα. Εκεί έπρεπε από το πρώτο στραβό που συνέβη να αντιδράσει ο πατέρας γιατί σίγουρα θα ακολουθούσαν και χειρότερα.»

ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΧΟΡΟΠΗΔΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΝΑΣ ΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ.

«Τα νοσοκομεία και ιδιαιτέρα το Δρομοκαϊτειο..»
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ (ΑΝΟΙΞΗ) ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΚΑΙ Η «ΚΥΡΑΤΣΑ» ΕΙΧΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ (ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ (ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕ ΧΕΡΙ). ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΚΕΙ. ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ «ΧΑΡΤΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΑΥΤΗ.

«δεν προσφέρει τίποτε πιστεύω ,απλώς σου βγαίνει το όνομα.»
ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ «ΤΡΕΛΟΣ». ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (ΤΑ ΝΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ (ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ) ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ). ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΟΤΑΝ ΔΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΙΤΗΡΙΟ (ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΈΠΑΙΡΝΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ) ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΕΙ Η «ΣΥΖΥΓΟΣ», ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ.


Από το ιστολόγιο μου, τα "Χαιρετίσματα" («natapoume.pblogs.gr»), το εξαφανισμένο...

http://xairete.blogspot.com/2009/11/blog-post_830.html



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2009

Βγάζει τρελό τον πατέρα της, γιατί τη συμβουλεύει να κόψει τα ναρκωτικά!


Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

Οι Ελληνες φοιτητές...



ΣΧΕΤΙΚΟ:

Γύρισε στο σπίτι (νωρίς το πρωί, αφού πήγε και την απολύσανε) γύρισε λοιπόν νευριασμένη, νευρίασε ακόμα περισσότερο που είδε τον σύζυγο της χαρούμενο και γαλήνιο διότι άκουγε κάτι χριστιανικά τραγούδια, και μετά από λίγη ώρα βλέπει ο μέχρι τότε ειρηνευμένος άνθρωπος, βλέπει να ανοίγει με ορμή η πόρτα του δωματίου του και να μπαίνει μέσα ένας αγριεμένος αστυνομικός τον οποίον είχε φέρει η σύζυγος του (για να εκδικηθεί αυτόν για το περιστατικό που είχε στο σπίτι εκείνο), ένας φουριόζος αστυνομικός λοιπόν, με εισαγγελική εντολή, για να τον πάει στο ψυχιατρείο, διότι η σύζυγος με διάφορα ψέματα είχε καταφέρει να πείσει ότι είναι επικίνδυνος στο σπίτι. Στο σπίτι στο οποίο έτρωγε και από το γιο του ξύλο (το γιο που φοβόταν μήπως τον αποκληρώσει), στο σπίτι που παρά τις πιέσεις και τις απειλές τους δεν υπέκυπτε για να τους το γράψει!..

http://oikogeneiakos.blogspot.com/2008/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: