Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

Σχόλια:

Σχόλια:

1. (Χ)άσμα (χ)ασμάτων !!!..

2. EFTICHIA KAPARDELI :

Eδιαφέρουσα ιστορια ανθρωπινη αλλα γραμμενη απο την μια πλευρα και διαθεση απλα απο εναν ταλαιπωρημενο εξοντωμενο (δυνατ0)άνθρωπο που αντεχει απορω και εγω ακομα
Οταν ξεκινα κανεις την ζωη του δεν προβλεπει πως θα εξελιχθουν τά πραγματα.Τους καθημερινους ανθρωπους η συνεχης επαφη με αλλους ανθρωπους τους εξοντωνει.Σε αυτο πρωτευον ρολο παιζει η ξεσυνεραιση και τα 7 θανασιμα αμαρτηματα που σε τυραννουν κανοντας κυκλους γυρω απο την ζωή σου ολα τα χρονια σου διχως να εχεις διαφυγες ....γιατι πλεον μπαινεις στις εξαρτησεις που σου γινονται μπελας.
Η εφυια στην ζωη αυτη ειναι να ελεγχης γυρω σου τα παντα .Κοινως να παρακολουθης και οχι να σε παρακολουθουν γιατι ετσι κανης λιγοτερα λαθη.Οχι οτι δεν θα αποφυγης τα λαθη τα οποια ειναι άνθρωπινα ομως ετσι παραμενης ξυπνιος με καθαρο μυαλο .Το παιχνιδι ζωη ειναι να μενεις μακρια απο των αλλων την ζωη...να τους κοιτας σαν ισους και να προσφερης την καρδια σου και τα αισθηματα σου χωριστα απο την τσεπη σου( εκει ειναι η ευλογια) και την υλη που τυραννα ολους τους ανθρωπους στην ισορροπια της υπαρξης τους.
Βασικα λαθη του ανθρωπου αυτου ειναι η συνενοχη και η απαθης σταση .
Οταν εισαι σε απαθεια για οτι σου κανουν γινεσαι συνενοχος στην ολη κατασταση.Η χριστιανικη τοποθετηση αφορα την ψυχη και οπως ξερουμε το κακο πολεματε με το καλο.Ομως οταν συμβαινει η επιθεση του κακου στο ιδιο σου το σπιτι τοτε κατι συμβαινει Το σπιτι βασει της θρησκειας ειναι ΕΚΚΛΗΣΙΑ και δεν επιτρεπεται να εισβαλη κανενα κακο εκει.Ακομα και οταν χτιζουν μια εκκλησια ....οταν πρεπει να κανουν τά εγκαινια βγαζουν το σπερμα του διαβολου με καταλληλη λειτουργια εξω.Υπαρχει καταρα .στην οικογενεια αυτη.....και πιο συγκεκριμενα η καταρα του Φαραώ.....κατι πηγαινει ασχημα .Εκει επρεπε απο το πρωτο στραβο που συνεβη να αντιδρασει ο πατερας γιατι σιγουρα θα ακολουθουσαν και χειροτερα .Τα νοσοκομεια και ιδιαιτερα το … δεν προσφερει τιποτε πιστευω ,απλως σου βγαινει το ονομα.Γιατροι κανουν χρηση ηρεμιστικών οι ιδιοι και αλλων μεσων τι σοι γιατρεια να προσφερουν ...απλώς εκει που εισαι εξω και σε κρατανε σε καταστολη κρυφα βαζοντας ηρεμιστικα σε φρουτα τροφιμα γιατι οι φυλακες του πλανητη ειναι λιγοι και δεν μπορουν να τρεχουν πισω απο 6 δισεκατομμυρια ανθρωπους τους κρατουν σε καταστολη πονηρα και κρυφα....και τους κατευθυνουν αναλογα με τους ρουφιανους που θα τους κολλησουν διπλα τους για να παιρνουν τα μυστικα τους και τά όνειρά τους και να τους ξεγελανε μεχρι να πεθανουν αφου τους χρησιμοποιησουν ολη τους την ζωη οπως θελουν αυτοι για το συμφερον τους ηθικο και υλικο.Εκει θα τους δωσουν φανερα τα ηρεμιστικα ...τι αλλαζει αφου και οι γιατροι ειναι θυματα καποιων αλλων που στεκονται πιο ψηλα και τους διαταζουν τι να κανουν.(το συστημα)..Σέ αυτες τις περιπτωσεις φαινονται οτι ολοι ειναι ανθρωποιοιοιοιοι!!!!!δηλαδη ευαλωτοι (μηπως χασουν την δουλεια τους τά λεφτα τους !!!!!!και πανω απο ολα οτι ειναι γιατροι και οχι ασθενεις ....Μα την στιγμη που εκβιαζονται απο το συστημα που τους εξοντωνει κατα αυτον τον τροπο δεν υπαρχει καμμια διαφορα .Γιατροι και ασθενεις ειναι το ιδιο πραγμα απλως ειναι ασθενεις με τιτλο.Αστυνομικοι και κλεφτες δεν ειναι το ιδιο?Οτι εχει σχεση με υλη ειναι το ιδιοΤΟΥς ΝΟΜΟΥς ΤΟΥς ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.Ο θειος νομος ομως ειναι ανυπερβλητος.....Σέ εναν ανθρωπο που εχει σταυρωθει και ειναι στο σταυρό και τον αντικρυζεις καθε μερα δεν του κοβεις κληση γιατι δεν φορα κρανος...κατι τετοιο ειναι.Αυτο ειναι φοβερο φιλε μου ....να μην σε πιανει ο ανθρωπινος νομος....Εισαι ο χριστιανος το πνευμα ....δεν σε αγγιζει τιποτε αφου κατα αυτον τον τροπο η υλη φυλακιζεται για παντα...για παντα στο πνευμα Ο καθε ανθρωπος που θελει να πετυχει κατι τετοιο νομιζω οτι καποια στιγμη θα βρη τον τροπο Αυτο λεγεται ελευθερια και δεν εχει καμμια σχεση με ιδρυματα ανθρωπων και γνωμες ανθρωπων που κοιτουν μονο τον εαυτουλη τους σε αυτη την γηινη βιαστικη ζωη.

3. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ:

«Eδιαφέρουσα ιστορια ανθρωπινη αλλα γραμμενη απο την μια πλευρα και διαθεση απλα απο εναν ταλαιπωρημενο εξοντωμενο (δυνατόo) άνθρωπο που αντέχει απορώ και εγώ ακόμα.». ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ (ΑΠΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ) Ή ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ (ΣΤΟΥΣ «ΔΙΚΟΥΣ» ΤΟΥ) ΑΠΟ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΥΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΕ ΟΜΩΣ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ.

«Όταν ξεκινά κανείς την ζωή του δεν προβλέπει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.»
ΣΩΣΤΟ. ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΆΛΛΩΣΤΕ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

«Τους καθημερινούς ανθρώπους η συνεχής επαφή με άλλους ανθρώπους τους εξοντώνει.» ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ, ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΟΝΤΩΜΕΝΟΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ «ΤΑ ΛΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ» ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

«Σε αυτό πρωτεύον ρολό παίζει η ξεσυνέριση και τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα που σε τυραννούν κάνοντας κύκλους γύρω από την ζωή σου όλα τα χρόνια σου δίχως να έχεις διαφυγές ....γιατί πλέον μπαίνεις στις εξαρτήσεις που σου γίνονται μπελάς.»
ΟΛΟΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΠΕΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΣΥΖΥΓΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΕΙΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

«Η ευφυΐα στην ζωή αυτη είναι να ελέγχεις γύρω σου τα πάντα. Κοινώς να παρακολουθείς και όχι να σε παρακολουθούν γιατί έτσι κάνης λιγότερα λάθη. Όχι ότι δεν θα αποφυγής τα λάθη τα οποία είναι ανθρώπινα όμως έτσι παραμένεις ξύπνιος με καθαρό μυαλό.»
ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.

«Το παιχνίδι ζωή είναι να μένεις μακριά από των άλλων την ζωή... να τους κοιτάς σαν ίσους και να προσφέρεις την καρδιά σου και τα αισθήματα σου χωριστά από την τσέπη σου (εκεί είναι η ευλογία) και την ύλη που τυραννά όλους τους ανθρώπους στην ισορροπία της ύπαρξης τους.»
ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΕΡΔΙΖΕ. ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΝ «ΠΛΗΡΩΣΑΝ» ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΚΑΤΣΕ ΝΑ... ΤΟΝ «ΚΑΒΑΛΙΣΟΥΝ» ΣΑΝ ΜΟΥΛΑΡΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΠΙΟ ΛΑΪΚΑ.

«Βασικά λάθη του ανθρώπου αυτού είναι η συνενοχή και η απαθής στάση. Όταν είσαι σε απάθεια για ότι σου κάνουν γίνεσαι συνένοχος στην όλη κατασταση.»
ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΠΑΘΗΣ ΗΤΑΝ. Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧHΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΤΗΣ «ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ», ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΗΣ.

«Η χριστιανική τοποθέτηση αφορά την ψυχή και όπως ξέρουμε το κακό πολεμάτε με το καλό.»
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ: ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ». ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΔΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ. ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΦΩΣ ΣΕ ΤΥΦΛΟΥΣ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ.

«Όμως όταν συμβαίνει η επίθεση του κακού στο ίδιο σου το σπίτι τότε κάτι συμβαίνει Το σπίτι βάσει της θρησκείας είναι ΕΚΚΛΗΣΙΑ και δεν επιτρέπεται να εισβάλει κανένα κακό εκεί.»
ΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ; ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ; ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΑ; ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ «ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΝΕΙ O ΜΟΝΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

«Ακόμα και όταν χτίζουν μια εκκλησιά ....όταν πρέπει να κάνουν τα εγκαίνια βγάζουν το σπέρμα του διαβόλου με κατάλληλη λειτουργία έξω.»
Ο ΓΑΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙΚΟ. ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΑΡΑΧΗ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΤΗΣ, ΜΙΑ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ!..

«Υπάρχει κατάρα .στην οικογένεια αυτη.....και πιο συγκεκριμένα η κατάρα του Φαραώ.....»
ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΥΛΟΓΙΑΣ. ΑΥΤΑ, ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.

«κάτι πηγαίνει άσχημα. Εκεί έπρεπε από το πρώτο στραβό που συνέβη να αντιδράσει ο πατέρας γιατί σίγουρα θα ακολουθούσαν και χειρότερα.»
ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΗΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΧΟΡΟΠΗΔΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΝΑΣ ΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ.

«Τα νοσοκομεία και ιδιαιτέρα το ...»
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ (ΑΝΟΙΞΗ) ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΚΑΙ Η «ΚΥΡΑΤΣΑ»... ΕΙΧΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ (ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ (ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕ ΧΕΡΙ). ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΚΕΙ. ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ «ΧΑΡΤΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΑΥΤΗ.

«δεν προσφέρει τίποτε πιστεύω ,απλώς σου βγαίνει το όνομα.»
ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΣ «ΤΡΕΛΟΣ». ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΟΠΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (ΤΑ ΝΕΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΚΛΠ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ (ΤΟΥ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ) ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ (ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ).
ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.
ΟΤΑΝ ΔΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΥΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ (ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ) ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΙΤΗΡΙΟ (ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΠΟΥ ΈΠΑΙΡΝΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ) ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΥΞΟΚΛΑΙΕΙ Η «ΣΥΖΥΓΟΣ», ΑΛΛΑ ΕΦΑΓΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ.

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ….

Δεν υπάρχουν σχόλια: