Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

Σχόλια (2):

Σχόλια (2):


1. Από: Στ.. :
Eύχομαι η ΑΛΗΘΕΙΑ που ανέτειλε εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια να περάσει στον προσωπικό σας τρόπο και...
...να «βλέπετε»,
...να «νιώθετε»,
...να «διαισθάνεσθε»,
...να ξέρετε «που και ποιον γνωρίζετε, και αγαπάτε...»
Tα σέβη μου!


2. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ:
ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ;
Και ενώ η «καλή» σύζυγος έχει κάνει μηνύσεις και αγωγές στον αδελφό της για πλαστογράφηση διαθήκης του πατέρα τους, η ιδία έχει παλιότερα υπογράψει και στη θέση του συζύγου στην κοινή δήλωση τους στην εφορία!
Τώρα, μέσα σε όλα τα εκβιαστικά (του ζητάει να πάρει δάνειο για να χτίσει η κόρη, του ζητάει να πληρώνει μόνος του όλους τους λογαριασμούς για κάποιους μάλιστα που έχει δώσει ήδη χρήματα, ξανά και ξανά), μέσα σε όλα τα εκβιαστικά λοιπόν, για να βάλει στο χέρι τη σύνταξη του ΙΚΑ που παίρνει ο σύζυγος, απειλεί ότι ξέρει τον τρόπο να πηγαίνει εκείνη στο ΙΚΑ και να παίρνει (αντ’ αυτού, και εν αγνοία του) τα χρήματα που εκείνος δικαιούται!
Ή δεν ξέρει τι λέει, ή κάτι πονηρό μαγειρεύει πάλι (μετά το φιάσκο της με το «ίδρυμα»), δεδομένου ότι μέσα στο παραλήρημα της αποκάλυψε ότι στα χαρτιά που είχαν υποβληθεί στο ΙΚΑ με την αίτηση για τη συνταξιοδότηση του συζύγου (είχε προθυμοποιηθεί να τα πάει εκείνη) υπάρχουν λέει, δικές της υπογραφές! Δηλαδή;

Γιος (ΔΑΠ-ΝΔΦΚ) προς χριστιανό πατέρα:
«..Είμαστε κυβέρνηση εμείς, και όποτε θέλουμε σε κλείνουμε στο τρελάδικο για να σου κλείσουμε το στόμα! Έχουμε το ανώτερο βύσμα εμείς! Εσύ, το μόνο βύσμα που έχεις είναι να πας στην εκκλησία να ανάψεις κανένα κεράκι..».

Δεν υπάρχουν σχόλια: