Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Κάθε μέρα την θυμάμαι… Ευτυχώς όχι και την νύχτα!

Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiGLcC2xU35uAjoMut9ckkhjvy7ObdUCiom0vkN3c8PRaCzQy27Gu3D2uz97FPczwa7PQ0tasK2McCXNIbM21JI1_nDMs_rnBF9ppTizTPVervDdkhERBsccy3_UDRws6OPOhOjly-Cz7w/s240/KYRIA-ELENH+(2).jpg
Panagiotis Michalopoulos:

Κάθε μέρα την θυμάμαι… Ευτυχώς όχι και την νύχτα!

http://xairete.blogspot.com/2011/05/blog-post_3781.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Παναγιώτη καλησπέρα.
"Ξεφυλλίζοντας" το μπλογκ σας, συμπεραίνω ότι είστε ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις στη ζωή του, αλλά καταφέρνει να κρατιέται ακόμα όρθιος.
Έχοντας τα μισά σας χρόνια, θα ήθελα να σας ζητήσω σαν χάρη να γράψετε ένα άρθρο σχετικά με εμπειρίες/προτροπές/συμβουλές γύρω από τον έγγαμο βίο και γενικότερα τις διαπροσωπικές σχέσεις ανδρών-γυναικών, τα υπέρ και τα κατά, πώς μπορείς να καταλάβεις αν η κοπέλα σου μπορεί να γίνει μια ικανή σύζυγος και μητέρα, κτλ.
Θα ήταν πολύ χρήσιμο για 'μένα προσωπικά, αλλά και για άλλα άτομα της ηλικίας μου.
Αν δεν έχετε το χρόνο για ένα τέτοιο άρθρο, θα εκτιμούσα έστω μια περιεκτική απάντηση.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

P. MICHALOPOULOS είπε...

Αγαπητέ φίλε, καλησπέρα! Αυτά τα θέματα είναι εντελώς προσωπικά… Δεν καλουπώνονται, δεν προκαθορίζονται από νόμους και προφήτες και από αυστηρούς κανόνες…

Δεν μαγειρεύονται δηλαδή με καμία συνταγή κάποιου σοφού Τσελεμεντέ.
Τι να σου πω λοιπόν εγώ, ένας ταλαίπωρος ναυαγός; Πώς θα μπαρκάρεις και πως θα πλεύσεις με ασφάλεια; Δεν έχω τέτοιες ικανότητες όπως καταλαβαίνεις!!!..

Θα πω όμως τούτο το «περιεκτικό» για να μη σε αφήσω τελείως παραπονεμένο: Θα σου πω φίλε ότι ξεκινάς, με τα δικά σου βιώματα, με τις δικές σου προδιαγραφές, και – από εκεί και πέρα - ο Θεός βοηθός!

Και να μη ξεχνάμε ποτέ (για παρηγοριά) ότι και Εκείνον τον πρόδωσαν… Έτσι απλά: Με ένα φιλί, και για μια φούχτα φτηνά νομίσματα!..

P. MICHALOPOULOS είπε...

Κύριε Παναγιώτη καλησπέρα. "Ξεφυλλίζοντας" το μπλογκ σας, συμπεραίνω ότι είστε ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις...

http://xairete.blogspot.com/2011/09/blog-post_7341.html

P. MICHALOPOULOS είπε...

"Αν αγαπας κατι, αστο να φυγει.
Αν γυρισει ειναι δικο σου, αν οχι δεν ηταν ποτε"